AVG – Privacy verklaring

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

 

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Jouw gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht!

En worden verwerkt zoals je in deze privacy verklaring kunt lezen.

Jouw persoonsgegevens wodren alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Persoonlijke gegevens /bedrijfsgegevens

Mijn gegevens zijn:
Dreamcreators
Miranda van Houwelingen
An der Mühle 37
26810 Westoverledingen
info@dreamcreators.de

 

1.WELKE GEGEVEN WORDEN VERWERKT

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief mijn weggever hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis masterclass /challenge, zoomcall en/of training, of het contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen.  Er worden alleen gegevens verwerkt die jij zelf aan ons verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • IP-adres
  • Btw nummer

Bars Class / online classes / live classes

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • website
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • IP-adres
  • Btw nummer

 

2.MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Jouw voornaam/achternaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van nieuwsbrieven, commerciële nieuwsbrieven, gratis weggever, aankondiging classes /updates en retargeting voor Facebook advertenties.
  • Je voornaam, e-mailadres,adres, telefoonnummer en bedrijfsnaam die je invult bij een contactformulier of voor de aanmelding van een Bars class, online class of live class/workshop worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. En om de class te registreren bij Access Counsiousness LLC. We slaan deze gegevens op in Active Campaign om jouw aanvraag te kunnen behandelen.

3. MET WIE DELEN WIJ JOUW GEGEVENS? 

Persoonsgegevens worden alleen gedeeld als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven waar gegevens mee worden gedeeld, wordt een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens.  Dit wordt alleen gedaan, wanneer hier uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven.

Er wordt samengewerkt met de volgende leveranciers die persoonsgegevens verwerken namens met wie elk verwerkersovereenkomsten afgesloten zijn (indien reeds beschikbaar): ActiveCampaign,  Zapier, Facebook.

Mailingprovider

Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van een mailingprovider zoals ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Bekijk hoe ActiveCampaign met de privacy van jouw gegevens omgaat.

Access Consciousness™

Als jij jezelf inschrijft voor een Bars Class of Foundation, Live classes & Online classes zullen jouw gegevens zoals hierboven beschreven bij Access Bars Class / Foundation Class / Live Classes  worden gedeeld met Access Consciousness LLC  gevestigd in de USA, Europa en Australië voor het registreren van de classes en certificatie. Meer informatie over het privacy beleid & terms & Conditions vind je HIER.

Er zijn nog enkele mensen die toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de belastingadviseur, hostingsprovider van de website, mailingsprovider.
En Co-Hosts en (mede) organisators die de Bars Classes, Live classes & Online classes hosten, organiseren of opzetten.
Met deze mensen heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen.
Als jij je voor webinars & online classes registreert, zal dit meestal zijn via zoom.us (bekijk hier hoe zij omgaan met privacy).

 

4.JOUW GEGEVENS AANPASSEN /WIJZIGEN

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis masterclass, online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van active campaign.
De servers van active campaign zijn gevestigd in Amerika. Deze zullen de gegevens verwerken op hun eigen manier, die je kunt lezen in de GPDR( AVG) op deze website.

 

5.WEBSHOP

Ik gebruik alleen de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Jouw gegevens worden niet aan derden verkocht en/of verstrekt. Jouw gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling of voor de registratie & certificering wanneer jij een bars class / intro class/ live class / online class hebt gevolgd bij Access Counsiousness LLC.

Bij een betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Jouw betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal /sofort gegevens

 

6.BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die verwerkt worden.

 

7. COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

 

7.1 FACEBOOK ADVERTENTIE-COOKIES

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

​Meer informatie over de cookies van Facebook vind je HIER.

 

7.2  GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

 

7.3  TRACKING COOKIES

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van Active Campaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier

 

7.4  GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je HIER.

 

7.5  UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

 

7.6 SOCIAL MEDIA

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

 

8.LINKS

Op deze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten www.leefjouwverlangensendromen.com en mirandavanhouwelingen.com. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

 

9.BEWAARTERMIJN

Jouw gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaart voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij jezelf uitschrijft voor e-mails / nieuwsbrief, zullen jouw persoonsgegevens uiterlijk na 3 maanden uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 10 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1,5 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

10.RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van jouw gegevens in te trekken, waarna jouw gegevens niet meer zullen worden verwerkt. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@dreamcreators.de

Indien zich de onwenselijk situatie voordoet waarbij door toedoen van kwaadwillende de kleinste dreiging aanwezig is voor (mogelijke) datalekken zullen wij conform met betrokkene gesloten verwerkovereenkomst(en) handelen, inhoudende dat wij het potentiële lek rapporteren bij de hiertoe bevoegde instantie en een IT-deskundige het probleem laten vaststellen en verhelpen, alsmede personen opgenomen in de database onverwijld op de hoogte zullen brengen, zodat ingezonden gegevens te allen tijde veilig zijn en de veiligheid kan worden gewaarborgd.

 

11. MELDPLICHT DATALEKKEN

Indien zich de onwenselijk situatie voordoet waarbij door toedoen van kwaadwillende de kleinste dreiging aanwezig is voor (mogelijke) datalekken zullen wij conform met betrokkene gesloten verwerkovereenkomst(en) handelen, inhoudende dat wij het potentiële lek rapporteren bij de hiertoe bevoegde instantie en een IT-deskundige het probleem laten vaststellen en verhelpen, alsmede personen opgenomen in de database onverwijld op de hoogte zullen brengen, zodat ingezonden gegevens te allen tijde veilig zijn en de veiligheid kan worden gewaarborgd.

 

12.WIJZIGINGEN

Wij behouden ten allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.